Krádeže áut

13.03.2006 Prešov

Krádež vlámaním do auta v Prešove a Starej Ľubovni:\r\nPrešovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež vlámaním do osobného auta Škoda Felícia,...
Krádež vlámaním do auta v Prešove a Starej Ľubovni:
Prešovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež vlámaním do osobného auta Škoda Felícia, ktoré bolo odstavené na Prostejovskej ulici v Prešove.

Doposiaľ neznámy páchateľ sa do auta vlámal v noci zo soboty na nedeľu. Z vnútra auta ukradol náprsnú tašku a kožený kufrík, v ktorých sa nachádzali osobné doklady majiteľa auta a firemné doklady s pečiatkou. Z kufra následne ukradol rôzne pracovné náradia. 66 ročnému majiteľovi auta z Prešova bola krádežou spôsobená škoda vo výške 20 000. - Sk. K druhej krádeží vlámaním do auta došlo v Starej Ľubovni. Zatiaľ neznámy páchateľ sa v noci zo soboty na nedeľu vlámal do osobného auta Renault Megan, ktoré bolo odstavené na Prešovskej ulici. Po rozbití okna na pravých predných dverách ukradol páchateľ z auta mobilný telefón a poškodil panel autorádia. Pre 30 ročného majiteľa auta z Košíc vznikla celková škoda 8 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark